De ce am ales un blog?

Posted by : Coko | duminică, 17 ianuarie 2010 | Published in

Pentru ca imi doresc ca acest spatiu sa devina un loc unde fiecare poate sa invata/perfectiona cunostintele necesare pentru a avea succes in vanzari.

Pentru ca vreau ca eu sa pot sa invat din experienta celorlalti care vor posta aici, la fel de mult cum imi doresc ca si cei care citesc blogul sa gaseasca un loc unde sa mai "fure" cate ceva d'ale meseriei. O spun de la inceput: nu sunt un "guru" al vanzarilor, nici nu cred in ei. Acesta nu va fi un blog unde eu ofer informatii, sau o voi face pe desteptul, va fi unul al schimbului. Sper in multe pareri din partea voastra, feed-back, comentarii -negative mai ales-, si alternative.

Imi doresc o alternativa la aticolele de genul "trebuie sa faceti ASA/ fiti ASA ca sa obtineti rezultate". Nu cred intr-un singur drum corect, sau in solutia ideala. Cred ca orice poate fi imbunatatit continuu.

Voi incerca sa scriu doar despre vanzari si sa nu deviez de la subiect.

Va rog doar sa pastrati un limbaj civilizat, si daca doriti sa va faceti reclama, macar scrieti ceva inteligent inainte.


(2) Comments

  1. day-dreamer said...

    Off, şi eu chiar am crezut că scriu frumos... :-< Multă baftă! :)

    10 februarie 2010 la 21:22
  2. Coko said...

    :)) Am citit cateva articole de pe blogul tau. Scrii deosebit de frumos, probabil ai studii in domeniu sau cel putin mult mult exercitiu.
    Sa spunem ca "blogul" meu e ceva mai practic...nu se vrea a fi scris frumos, nici macar estetic. imi scriu parerea despre domeniul pe care il practic si mai ales cer sfaturi.

    Am prins ironia ta, nu ma deranjeaza, consider criticile ca fiind constructive si ma pot ajuta sa ma dezvolt.

    11 februarie 2010 la 21:54

Leave a Response